DA EN

Handelsbetingelser

Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til 24-7 Rideudstyr afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"24-7 Rideudstyr" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer


Produktinformation

På 24-7 Rideudstyr's webshop (og undershops) oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til 24-7 Rideudstyr via shop@24-7rideudstyr.dk

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser kan frit ændres imellem EUR og DKK. Priserne vises som udgangspunkt i DKK når man åbner www.24-7ridudstyr.dk og www.24-7horsegear.com . Øverst til venstre på siden er der en valutaindikator der viser den valuta priserne vises i. Alle priser er inklusive 25% dansk moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på 24-7 Rideudstyr's webshop er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra
24-7 Rideudstyr´s webshop udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til 24-7 Rideudstyr´s om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og
24-7 Rideudstyr´s er først indgået, når 24-7 Rideudstyr´s ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra 24-7 Rideudstyr.

Du kan betale med følgende kredit og betalingskort: Dankort, VisaDankort, Mastercard, Maestro, Visa og Visa Electron.

Leveringsbetingelser

Købte varer leveres med Postdanmark. Fragtprisen for en pakke til Danmark er dkk 70,00 med omdeling og dkk 40,00 uden omdeling. Fragtprisen til lande i det øvrige Europa varier fra land til land.
Det kan opnås fragtfri levering uden omdeling ved et køb på dkk 500,-. Levering til erhvervsadresse er dkk 50,-. Hus at angive firmanavn, hvis du ønsker at få din ordre leveret til en firmaadresse

Da alle varerne ligger på lager i Frankrig, Tyskland og Holland, vil der være en leveringstid på 3-8 hverdage.

Risikoen for hændelig undergang og forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Retur/Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, hvilket betyder at du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage. Dette betyder, at fra den dag du modtager varererne har 14 dage til at returnere varerne.
Alle returvarer skal returneres ubrugte og i original emballage inklusiv alle hængemærker. Det er natuligvis i orden at prøve varerne.

Når du modtager din ordrebekræftelse, er der vedhæftet en returseddel som PDF-fil. Denne returseddel skal vedlægges dine returvarer i udfyldt stand. Du kan også udskrive en returseddel via linket i bunden af forsiden på webshoppen.
Sammen med dine varer ligger der en pakkelabel, du kan bruge ved returnering af de varer, du har fortrudt eller ønsker ombyttet.
Vedlæg ALTID en kopi af din faktura sammen med retursedlen og udfyld retursedlen med en nøjagtig instruktion om, hvad du ønsker der skal ske med de returnerede varer.
Bruger du den vedlagte pakkelabel til returnering af varer, vil der blive modregnet dkk 40,- til dækning af retur porto. Det er valgfrit om man vil gøre brug af den vedlagte pakkelabel

Varerne der returneres ubrugte og i original emballage inden forfortrydelsesfristen, ombyttes eller refunderes til det fulde beløb. En varer må kun være brugt, hvad der svarer til, at den er prøvet i en fysisk butik. Returneres der en brugt vare inden for fortrydelsesretten, returneres kun det beløb, som svarer til varens aktuelle salgsværdi. Denne salgsværdi ansættes af
24-7 Rideudstyr. Da 24-7 Rideudstyr ikke sælger brugte varer, vil handelsværdien for det meste blive ansat til dkk 0,-

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. 24-7 Rideudstyr hæfter ikke for returpakker før de er modtaget med underskrift på adressen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet på vores lager og heller ikke varer solgt til virksomheder.


Reklamation

24-7 Rideudstyr yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til
24-7 Rideudstyr i forbindelse med anvendelse af reklamationsretten.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til 24-7 Rideudstyr. inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.


Ved reklamationer bedes du angive hvori manglen/reklamationen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

24-7 Rideudstyr har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for 24-7 Rideudstyr kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og
24-7 Rideudstyr. Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse, eller forhold som ligger uden for 24-7 Rideudstyr´s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
24-7 Rideudstyr afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Forbehold for ændringer

24-7 Rideudstyr forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Produkter

24-7 Rideudstyr sælger rideudstyr, ridesadler, ridestøvler, ridetøj, ridehjelme, ridebukser, tilskudsfoder og alt i rideudstyr og ridetilbehør.

Misbrug

Misbrug af navnet 24-7 Rideudstyr og 24-7 Horsegear medfører politianmeldelse, ligesom 24-7 Rideudstyr forbeholder sig copyright på billederne på www.24-7rideudstyr.dk og www.24-7horsegear.com