DA EN
Back on Track - Z-Hybenolie
  • Back on Track - Z-Hybenolie
  • Back on Track - Z-Hybenolie

Z-Hybenolie

Back on Track

DKK 85,00
Denne vare er udsolgt

Gem som favorit

Beskrivelse

Mærke: Back on Track
Produkt: Hybenolie

Hybenolie er en naturlig kilde til A-vitaminsyre (Retinsyre) Hybenkerneolien udvindes af Æblerosen (Rosa Rubiginosa L.), der vokser vildt i bjergområderne i den sydlige del af Andesbjergene i Sydamerika.

Hybenolie er et naturligt produkt til skånsom og naturlig hudpleje. Den gendanner hud, mindsker rynker, modvirker ar dannelse og gør pigmentering mere ensartet. Huden bliver mere glat og får et friskere udseende. Kan med fordel bruges til hud der er ældet, arret eller beskadiget af akne eller sol.

Den unikke kombination af essentielle fedtsyrer og vitaminer give olien de egenskaber, som er værdsat af kosmetik-industri, som ofte bruger hyben olie som en ingrediens i deres produkter.

Vi tilbyder olie i ren form, kun let parfumeret med en behagelig rosenduft. Det anvendes direkte på huden. Olien absorberes omgående. Den bevirker at huden føles fløjlsblød og er et perfekt underlag til fundation.

Indehold, naturlig Hybenkerneolie: omega-6 linolsyre, omega-3 linolsyre ilt, en omega-9 oliesyre, glycerin, palmitinsyre, stearinsyre, E-vitamin, A-vitaminsyre (retinsyre) 0.0001 %.

Indhold roseparfume: citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, linnalool, eugenol, limonen, cinnamylalkohol, alpha-methyl-ionone, isoeugenol, citral, cinnamal.

Hybenkerneolie: Olien påføres huden 1-2 gange dagligt - dette fortsættes indtil olien bliver absorberet af huden. Effekten vil komme gradvist indenfor 3-6 måneder, hvorefter det er tilstrækkeligt med 1-3 gange/uge.

Relaterede produkter